Nervos Network [CKB] CMC Airdrop

4.5/5

Nervos Network Details:

CoinMarketCap Earn is a new program and this program is created to teach its users about cryptocurrencies in exchange for crypto rewards. This program is launching their next Earn campaign with the Nervos Network.
This Airdrop has a reward pool of 17,000,000 CKB ~ $130,000 to every successful participate who join in this airdrop. To participate in this airdrop user must sign up for an account in CoinMarketCap & Binance exchange, watch educational videos about Nervos Network, take the quiz, and submit the answers for which they are receive 425 CKB ($3.25).
CKB Token

Step-by-Step Guide:

1. Create Binance exchange account (KYC is mandotary).
2. Sign up CoinMarketCap.
3. Go to the Learn Crypto, Earn Crypto page.
4. Then click Earn CKB Button.
5. Watch all 3 Videos to know about quiz answers then click on Take The Quiz.
6. Click Here, for more details about CoinMarketCap (CMC) Learn Crypto, Earn Crypto program.

Quiz Questions and Answers:

Q1. What is the total supply of CKB tokens?
Ans: 30,879,892,251 ( Check for update )
Q2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
Ans: Common Knowledge Base.
Q3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?
Ans: Proof-of-Work (PoW)
Q4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
Ans: Open-source, permissionless and Proof of Work secured.
Q5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…
Ans: Layer 2 development and scaling
Q6. What is the name of the Nervos Native Token?
Ans: The CKByte
Q7. Nervos Native Token can be used for…
Ans: Store of Value
Q8. The Nervos DAO acts as an…
Ans: Inflation shelter from secondary issuance.

Nervos Network Overview:

Introduction to Nervos Network

Don't forget To Follow - Crypto Bikash

Free Cryptocurrency Earning Website

How to Join CMC Nervos Network Learn & Earn Program

Back
Telegram
Twitter
Facebook
YouTube
Linkedin
Email
Scroll to Top