CoinMarketCap (CMC) Learn & Earn Campaign – Free 1INCH Token

1inch token
4.7/5

1inch Airdrop Details:

CoinMarketCap Learn & Earn program which is created to teach crypto users about cryptocurrency and how to get free crypto reward. The coinMarketCap Earn campaign has rewarded a pool of 50,000 1inch token. This program launch their next earn campaign with 1INCH exchange. The users must watch all the educational video about 1inch and take part in the quiz and answers the question for get rewarded. Before complete the quiz you make sure that your account is already a Binance KYC verified account. Every successful user will get 3 1inch token (which is cost about $5).

CoinMarketCap (CMC) Learn & Earn Campaign – 1inch Token

Step-by-Step Guide:

1. Create Binance exchange account (KYC is mandotary).
2. Sign up CoinMarketCap.
3. Go to the Learn Crypto, Earn Crypto page.
4. Then click earn 1INCH button.
5. Watch all 3 Videos to know about quiz answers then click on Take The Quiz.
6. Click Here, for more details about CoinMarketCap (CMC) Learn Crypto, Earn Crypto program.
7. Join Twitter Campaign and earn $300 worth of 1INCH tokens.

Quiz Questions and Answers:

Q1. What is the total supply of 1INCH tokens?
Ans: 1,500,000,000
Q2. What is the name ‘1inch’ inspired by?
Ans: Oriental martial arts
Q3. A prototype of the 1inch DEX aggregator was created in just 18 hours during:
Ans: ETHGlobal hackathon in New York
Q4. Sergei Kunz, 1inch co-founder and CEO, used to be responsible for software development at:
Ans: Porsche
Q5. Currently, 1inch supports most of the well-known protocols, precisely:
Ans: 42
Q6. Which of these characters invited 1inch to the “Three Comma Club” for hitting 1,000,000,000 USD in volumes for the first time:
Ans: Russ Hanneman
Q7. Recently, 1inch unveiled a major upgrade of its functionality that was based on an improved algorithm named:
Ans: Pathfinder
Q8. A unicorn is 1inch’s totem animal, and the first mention of those mythical creatures dates back to:
Ans: Ancient Greece

1inch Project Overview:

Introduction to 1inch Token

Don't forget To Follow - Crypto Bikash

Free Cryptocurrency Earning Website

How to Join CMC Learn Crypto Earn Crypto Program

Back
Telegram
Twitter
Facebook
YouTube
Linkedin
Email
Scroll to Top